Vakantiehuis Frankrijk is de vakantiewebsite voor vakantiehuizen in Frankrijk die particulier worden aangeboden van Noord tot Zuid Frankrijk. Wie is vakfrank.be?

vakfrank.be is een website van vakantiehuis-frankrijk.nl. Dit is de Nederlandstalige website voor Nederland en België (Vlaanderen) waarop voor particuliere eigenaren vakantiehuizen te huur en te koop worden aangeboden.

Vakantiehuis-Frankrijk is een officieel bedrijf dat sinds 2003 in Nederland is gevestigd met een kantoor in Frankrijk en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Nederland onder nummer: 58951601 (KvK Rotterdam).

Heeft u een vraag aan ons dan kunt u gebruik maken van het mailformulier dat u via de volgende linkbutton kunt vinden: Contact
Hierbij willen wij uitdrukkelijk vermelden dat wij geen vragen kunnen beantwoorden over de individuele huizen en beschikbaarheid hiervan. Vragen die over de verhuur of verkoop van een huis gaan kunt u stellen aan de verhuurder of verkoper via het mailformulier dat bij iedere advertentie staat.

Waarom een aparte website voor het huizenaanbod in Frankrijk?

Op vakfrank.be vindt u ook het aanbod van de vakantiehuizen van vakantiehuis-frankrijk.nl echter op vakfrank.be heeft u veel uitgebreidere zoekmogelijkheden. Op vakfrank.be zijn wij vrijwel dagelijks bezig om het zoeken naar vakantiewoningen voor u gemakkelijker te maken. Op deze website houden wij ons overigens alleen maar bezig met de vakantiewoningen die bestemd zijn voor de verhuur. Bent u op zoek naar een koopwoning dan kunt u de volgende link gebruiken voor de huizen die in Frankrijk te koop worden aangeboden.

Voor vragen over de verhuur of verkoop neemt rechtstreeks contact op met de verhuurder/verkoper tenzij anders is aangegeven. U gebruikt het versturen van een bericht gebruik van het het mailformulier dat bij een advertentie staat vermeld. U kunt de verhuurder/verkoper natuurlijk ook opbellen wanneer er telefoonnummers bij de advertentie staan vermeld.

Privé verhuur/verkoop of commerciële organisatie.

Het komt ook voor dat de eigenaar de verhuur heeft uitbesteed aan een ander persoon of organisatie of heeft zijn belangen bij verkoop van een huis uitbesteed aan een makelaar.
Veruit het grootste aanbod op vakfrank.be komt van particuliere eigenaren.